Peste 50.000 de turisti se afla, la sfarsitul acestei saptamani, pe litoralul romanesc, cele mai cautate statiuni fiind Mamaia, Vama Veche si Venus. Principala atractie a acestui weekend pentru cei aflati la mare este un show aviatic pe Aerodromul Tuzla.

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat, ca estimeaza peste 50.000 de turisti pe litoralul romanesc la sfarsitul acestei saptamani. ”Estimam peste 50.000 de turisti pe litoral la sfarsitul acestei saptamani. Mamaia, Vama Veche si Venus sunt cele mai cautate statiuni. Deja au inceput seriile de vacanta de cate o saptamana, nu doar de weekend. De asemenea, exista o cerere ferma de all-inclusive”, a afirmat Corina Martine, scrie News.ro.

Ea a mai spus ca, in prezent, litoralul romanesc este cea mai cautata destinatie pentru turistii romani. Cei aflati la malul marii in acest weekend au parte de un spectacol aviatic pe Aerodromul Tuzla. Astfel, sambata, se desfasoara cea de-a zecea editie a Aeromania, un spectacol de acrobatie aeriana. La eveniment, si-au anuntat prezenta piloti de acrobatie de renume mondial, atat romani, cat si straini. Vor sustine demonstratii pilotii din Aeroclubul Romaniei, Iacarii Acrobati si Jurgis Kairys, multiplu campion mondial de acrobatie aviatica, dar si cei din cadrul Fortelor Aeriene.

Evenimentul a inceput la ora 15.00 si va dura pana in jurul orei 21.00, atunci cand va avea loc lansarea unei echipe de parasutisti de la Aeroclubul Romaniei Blue Wings si din cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene, dar si un spectacol pirotehnic oferit de Air Bandits, care apoi vor simula o scena de lupta aeriana. Aeromania se va incheia cu doua concerte sustinute de Zdob si Zdub si Mihai Margineanu. O alta atractie a acestui sfarsit de saptamana o reprezinta Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, care va avea loc, sambata seara, in Parcul Tabacarie. Cu acest prilej vor putea fi urmarite scurtmetraje prezentate sau premiate la Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri