In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in toate zonele montane se vor semnala, incepand de duminica de la ora 14.00 ploi in cantitati semnificative, 20 - 25 l/mp pana la 50 - 60 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului, iar in unele zone, meteorologii spun ca sunt conditii pentru formarea grindinei.

Avertizarea cod galben a Administratiei Nationale de Meteorologie vizeaza 28 de judete din vestul, centrul si nordul tarii, precum si toate zonele montane. Meteorologii spun ca vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului si este posibila formarea grindinei pe arii restranse, scrie News.ro.

Va ploua, in cantitati destul de mari si intr-un timp destul de scurt, fiind prognozate cantitati de apa de 20 - 25 l/mp si chiar pana la 50 - 60 l/mp in unele zone. Meteorologii anunta ca nu doar in zonele vizate de codul galben se va semnala instabilitate atmosferica ci si in restul tarii.

In plus, in unele zone, vor alterna momentele de temperaturi ridicate cu momentele de instabilitate atmosferica. Disconfortul termic va fi ridicat, mai ales duminica, in zona Campiei Romane cand indicele temperatura - umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Avertizarea cod galben este valabila pana luni la ora 6.00.

Sursa foto: Brian A Jackson/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri