Street delivery

Street delivery

Locatia: Strada Arthur Verona
Organizatori: Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania

In cadrul acestui eveniment se aduna, dupa cum ei precizeaza pe site-ul evenimentului, oameni din diferite colturi ale orasului care creeaza lucruri in comunitatile lor si care, impreuna, prin munca lor de zi cu zi, schimba lumea. In anul 2016 acestia au adus noua generatie de makeri (designeri de produs, de moda, ilustratori, arhitecti, artisti 3D, programadatori etc.) si mestesugarii traditionali (cizmari, ceasornicari, tamplari, croitori, selari, ceaprazari etc.)

In cadrul acestui festival concerteaza diferite trupe si DJ renumiti.

Creative Fest

Creative Fest

Locatie: Piata Constitutiei

Este un festival de cultura si arta urbana, ce are loc in Piata Constitutiei, in care intrarea este libera la toate evenimentele festivalului. In descrierea prezentata pe pagina acestora de facebook, Creative Fest, creat in 2014, inseamna trei zile de muzica, street dance, demonstratii de grafitii, space painting, 3D urban art, acrobatii cu skateboard si biciclete, dar si multe alte activitati. Acestua aduc in fata publicului in acest an artisti renumiti precum Dub FX sau Redman.

Via Sport

Via Sport

Locatie: Bulevardul Kiseleff

Este un eveniment ce se desfasoara pe Bulevardul Kiseleff, participantii au acces gratuit la diverse activitati. Conform site-ului acestora, Via Sport este organizata pe zone special amenajate si optimizate pentru fiecare activitate ce se desfasoara:
- Doua zone pentru sport - Baschet, Tenis de masa, Badminton, Volei

-Zona de concursuri:

-Zona Kids - Mini baschet si Mini fotbal

-Zona Mind - Yoga, Sah, Carti, Rummy, Zona de lectura

-Lounge

Spotlight

Spotlight

Locatie: Calea Victoriei, traseul de la Biblioteca Centrala Universitara pana la Piata Natiunilor Unite

Spotlight este un festival organizat de catre ARCUB - Centrul Cultural al Minicipiului Bucuresti, care prezinta colaborari intre artisti romani si internationali care surpind prin creativitatea si amploarea lor. Anul acesta, festivalul s-a desfasurat in perioada 5 - 8 mai si a cuprins urmatoarele zone din capitala: Calea Victoriei, traseul de la Biblioteca Centrala Universitara pana la Piata Natiunilor Unite.

Rock the City

Rock the City

Rock the City este un festival de rock ajuns in acest an la cea de-a 7 editie. Acesta este organizat in Piata Constitutiei si are ca invitati unele dintre cele mai mari nume din lumea rock-ului, precum Muse, Iron Maiden si Twisted Sisters.

ZUTOPIA

ZUTOPIA

Locatia: Piata Constitutiei

.Festivalul Zutopia se va desfasura in acest an intre 15-17 august 2016 si are invitati de seama precum SIA, Steve Oaki sau Rihanna. Live Music Events in Bucharest – Summer 2016 – Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment si Radio Zu prezinta ZUTOPIA MUSIC FESTIVAL

The Color Run

The Color Run

Maratonul The Color Run este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitate. Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractie, aceasta este o cursa neconometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock / Agerpres / Facebook