Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat ca multi jucatori de tenis sunt speriati de virusul Zika inaintea Jocurilor Olimpice si a precizat ca in mod sigur ar fi o pierdere daca Simona Halep nu va participa la competitia din Brazilia.

"Inca nu cunosc exact daca va merge sau nu va merge, cu siguranta va fi o pierdere, inteleg ca in lumea jucatorilor de tenis se pune destul de grav aceasta problema, sunt foarte multi jucatori care discuta despre acest virus, despre Zika, inteleg ca e vorba de Djokovici, de Murray, surorile Williams... sunt foarte multi jucatori de tenis speriati deocamdata de ceea ce se intampla acolo. Speram sa nu fie asa", a spus Cosac, citat de News.ro.

Referitor la intalnirea Romania - Spania, din Cupa Davis, Cosac a precizat ca va avea loc in cea mai frumoasa sala de sport din Romania, la Cluj-Napoca.

"Este cea mai frumoasa sala de sport din Romania. Jucam intr-o sala de sport pentru ca nu avem o arena corespunzatoare, din pacate cea mai importanta competitie de tenis la nivel feminin se joaca pe doua schele construite repede in ultima saptamana.Cred ca este o rusine pentru tara noastra sa avem o competitie atat de importanta, sa se joace intr-un asemenea cadru, dar traim cu speranta ca in viitorul apropiat vom avea o arena sa avem si turneul baietilor, si turneul fetelor. Din pacate o competitie de nivel mondial se disputa, vorba domnului Enoiu, in parcare", a adaugat el.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri