Profesorii care simt ca nu mai pot da rezultate in invatamant ar putea cere sa iasa la pensie cu trei ani mai repede decat varsta legala si sa primeasa pensie intreaga, infomeaza Digi24.ro.

Prevederea apare intr-un proiect de lege depus de mai multi parlamentari PSD.

Daca isi dau seama ca nu mai dau randament, profesorii care se apropie de varsta pensionarii vor trimite o solicitare catre Consiliul de Administratie al scolii. In ea, vor trebui sa prezinte motivele pentru care nu mai sunt pot sa aiba rezultate in invatamant.

Cunosc fenomenul si din familie, profesorii au o uzura la nivel de concentrare, rabdare cu elevii si cu studentii, au o uzura mult mai mare”, spune Sorin Bota, senator PSD.

Citeste articolul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Szasz-Fabian Ilka Erika/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri