Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, ca prioritatea sa este relocarea Spitalului de Arsi din Capitala, unde situatia este grava, el spunand ca a luat in calcul de mai multe ori inchiderea acestei unitati. El a spus ca la acesta unitate sunt probleme grave de management si de personal insuficient si este inadmisibil ca dupa sase luni de la Colectiv sa nu fi invatat nimic.

"Regret situatia pacientului de la Spitalul de Arsi", a spus ministrul Sanatatii, intr-o conferinta de presa. El a aratat ca acesta unitate "este intr-o situatie grava, si nu de ieri, de azi".

"In ultimele doua luni au fost mai multe situtatii de criza la Spitalul de Arsi, dupa accidentul de la Valea Cascadelor si cel privind transfuzia de sange (...) Dincolo de problemele grave de management si personalul insuficient, este inacceptabil ca dupa 6 luni de la Colectiv sa nu fi invatat nimic. Spitalul nu ofera conditii proprii pentru pacienti si personalul medical", a afirmat ministrul Sanatatii.

El a spus ca a luat in calcul de mai multe ori inchiderea acestui spital, ultima data saptamana trecuta, iar concluzia a fost ca nu poate fi inchis intreg spitalul, fiind suspendata activitatea Unitatii pentru Transfuzii Sanguine pentru pacienti cu arsuri grave, care sunt redirectionati, scrie News.ro.

Ministrul Sanatatii a mai spus ca prioritatea sa este relocarea Spitalului de Arsi: "Sunt mai multe variante - relocarea unei sectii, a intregului spital, evaluam".

Voiculescu a precizat ca la acest moment la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalul de Arsuri sunt internati doi pacienti, iar in total sunt 47 de bolnavi internati la acest spital.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri