Universitatea brasoveana Transilvania ofera laptopuri, cazare si masa gratuite elevilor care au iesit sefi de promotie la liceele unde au studiat, celor care au luat 10.00 la bacalaureat si celor care sunt in loturile olimpice nationale si internationale, daca aleg sa se inscrie la o facultate din Brasov. Initiativa Universitatii Transilvania are loc in cadrul unui program special care vizeaza atragerea unor studenti de elita, conform News.ro.

Universitatea Transilvania isi propune sa atraga cat mai multi tineri cu rezultate exceptionale, astfel ca, daca aleg o facultate la Brasov, acestia primesc un laptop in prima zi de scoala, dar beneficiaza si de masa si cazare gratuite.

"Avem un program special prin care ne dorim sa stimulam performanta. Toti sefii de promotie din licee, din Brasov sau din tara, care aleg o facultate la Universitatea Transilvania vor primi un laptop in prima zi a anului universitar. Daca au nevoie, le oferim gratuit cazare si masa. Programul este valabil si pentru absolventii care au media 10.00 la bacalaureat, dar si pentru olimpicii care au facut parte din lotul national si au reprezentat tara in competitii internationale, indiferent de rezultatul obtinut“, a declarat Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universitatii Transilvania Brasov.

Universitatea Transilvania are 18 facultati. In aceasta vara, sunt disponibile 5.875 de locuri, din care 3.105 sunt cu taxa si 2.770 sunt bugetate. Incrierile se vor face in perioada 18 - 24 iulie. Taxa de inscriere a crescut fata de anul trecut, in medie cu 50 de lei. Aastfel, aceasta este de 150 de lei la majoritatea facultatilor, ]n timp ce la Facultatea de Muzica este 160 lei, iar la Medicina intre 170 si 250 de lei.

Taxele de scolarizare pentru locurile nebugetate au ramas neschimbate de doi ani si variaza intre 2.500 si 3.400 de lei pe an la majoritatea facultatilor. Sunt insa si specializari mai scumpe cum ar fi la facultatile de Medicina si Muzica, unde taxele anuale de scolarizare sunt 5.500 de lei.

Sursa foto: goodluz, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri