Din toamna, tanarul galatean va urma cursurile University College of London, la specializarea „Chimie medicinala”. Isi doreste sa fie unul dintre cei care vor revolutiona tratamentul medicamentos al maladiilor grave ce macina omenirea, conform Adevarul.

Fara niciun fel de indoiala, se poate spune ca galateanul Robert Cristian Raclea, la cei doar 18 ani ai sai, este un fenomen. Abonat de ani buni la podiumurile olimpiadelor nationale si internationale de chimie (a luat medalii de aur sau de argint cinci ani consecutiv), Robert a demonstrat deja ca este un geniu in complicata stiinta fata de care a facut o pasiune. In urma cu doar cateva zeci de ore, tanarul galatean (care in acest an a incheiat ca sef de promotie prestigiosul Colegiu National „Vasile Alecsandri”) a mai reusit o performanta de rasunet: medalia de aur (a treia de acest fel din cariera) la a 48-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie, care s-a desfasurat in perioada 23 iulie-1 august la Tbilisi (Georgia).

De altfel, intreg lotul national al Romaniei a reusit o performanta de exceptie la amintita olimpiada, obtinand trei medalii de aur si o medalie de argint. Medaliile de aur au fost luate de Andrei Iliescu, Robert Cristian Raclea si Paul Haidu-Gerea, iar medalia de argint a revenit Alexandrei Dima.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: 18percentgrey / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri