Douazeci de persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Hunedoara, dupa ce un microbuz in care aflau 14 fotbalisti ai unei echipe locale de fotbal s-a ciocnit cu un microbuz de transport marfa, conform News.ro.

Accidentul a avut loc DN 7, la iesirea din localitatea Vetel catre Ilia, in judetul Hunedoara, dupa ce un sofer de 39 de ani, care conducea un microbuz de transport marfa dinspre Arad catre Deva a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz condus de un hunedorean de 65 de ani, potrivit Politiei Judetene Hunedoara.

In microbuzul care circula regulamentar se aflau 14 fotbalisti ai unei echipe locale de fotbal, cu varste cuprinse intre 17 si 26 de ani. Acestia mergeau la un meci de fotbal, in localitatea Ilia.In urma accidentului, cei 14 fotbalisti au fost transportati la spital. Politistii au intocmit dosar penal in acest caz.

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca in acest accident 20 de persoane au fost ranite, 13 dintre acestea fiind transportate la spitalul din Deva, iar sapte la spitalul din Hunedoara. El a precizat ca printre raniti se afla un minor, iar o persoana este in stare mai grava.

”A fost declansat planul rosu, au intervenit echipaje de la Ambulanta, de la Pompieri pentru descarcerare, SMURD si a fost alertat elicopterul SMURD Arad care a fost redirectionat catre Deva ca sa preia victima cea mai grava si sa o duca la Timisoara daca starea ei permite”, a declarat pentru News.ro Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul pe DN 7, in zona producerii accidentului este blocat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri