Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), Nicusor Dan, a declarat la Alba Iulia ca USB intentioneaza sa faca plangere atat penala, cat si civila, in cazul primarului Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, despre care spune ca ”pune pavele peste alte pavele si defriseaza spatii verzi ca sa puna trotuare langa trotuare”.

Prezent, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, presedintele USB, Nicusor Dan, a declarat ca USB se gandeste sa il actioneze in instanta pe primarul Sectorului 3, Robert Negoita, scrie News.ro.

”Pe de alta parte, la Sectorul 3, avem un primar care pune pavele peste alte pavele si care defriseaza spatii verzi ca sa puna trotuare langa trotuare. Avem colegi care sunt consilieri locali si legea spune ca orice document din primarie trebuie sa le parvina in mai putin de 10 zile, au trecut mai bine de 50 de zile si ei nu au obtinut contractele sa vedem cat au costat, autorizatiile, avizele si probabil ca o sa mergem in instanta, atat civila, cat si penala impotriva primarului”, a spus Nicusor Dan.

Presedintele USB, Nicusor Dan, se afla vineri si sambata la Alba Iulia si Rosia Montana, unde va avea intalniri cu simpatizantii Uunii Salvati Romania pentru crearea unei filiale.

Sursa foto: wang song / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri