Drumul National 66 (DN66), care face legatura intre Craiova si Deva, trecand prin Targu Jiu si Petrosani, va ramane inchis pe tronsonul Bumbesti Jiu – Petrosani (44,6 kilometri), care traverseaza defileul Jiului, pana in 15 septembrie pe parcursul zilei, din cauza lucrarilor de reabilitare care s-au prelungit, potrivit unui comunicat transmis duminica de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

DN66 are o lungime de 258 kilometri si este principala sosea care face legatura intre Oltenia si Valea Jiului. In zona defileului Jiului, lucrarile de reabilitare sunt efectuate de mai multi ani. Restrictia a fost anuntata initial intre 11 iulie si 1 august, apoi pana in 15 august, insa intarzierea lucrarilor de reabilitare a prelungit perioada de inchidere a drumului cu inca o luna, scrie News.ro.

Circulatia este inchisa intre Bumbesti Jiu si Petrosani, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 18:00, pentru toate categoriile de vehicule. Exceptie fac autovehiculele destinate transportului public de persoane si autovehiculele care se deplaseaza in actiuni de interventie sau regim de urgenta. Soferii care circula intre Targu Jiu si Petrosani au o prima varianta de ocolire pe DN 67, pe ruta Tg. Jiu - Rm. Valcea - Sibiu - Sebes - Simeria - Hateg - Petrosani.

O alta varianta este pe ruta Tg. Jiu - Dr. Tr. Severin - Orsova - Caransebes - Hateg - Petrosani. O a treia varianta ocolitoare este Tg. Jiu - Filiasi - Strehaia - Dr. Tr. Severin - Orsova - Caransebes -Hateg - Petrosani. Directorul CNADNR, Catalin Homor, a declarat recent ca lucrarile de modernizare la tronsonul Bumbesti Jiu - Petrosani vor fi finalizate in acest an.

Sursa foto: Blazej Lyjak/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri