Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) au efectuat, duminica, un control in statiunea Eforie Nord, descoperind in bucataria unui restaurant ciorba alterata si alimente expirate. Anuntul a fost facut de Paul Anghel, director general in ANPC, pe pagina lui de Facebook.

"Astazi (duminica, n.r.) a fost efectuat un control in statiunea Eforie Nord, ocazie cu care in bucataria unui operator economic am gasit ceea ce vedeti in filmarea atasata: produse din carne si preparate din carne fara elemente de identificare, in afara datei durabilitatii minimale (expirate) si depozitate necorespunzator, ciorba alterata si multe alte abateri care pot pune in pericol viata si sanatatea consumatorilor", a scris Paul Anghel, seful Directiei Generale Control si Supraveghere Piata si Armonizare Europeana din ANPC, pe pagina de Facebook, scrie News.ro.

Oficialul a mai aratat ca actiunile ANPC au schimbat in bine lucrurile pe litoral in privinta modului in care sunt tratati consumatorii, chiar daca nu foarte mult. "Pacat... mare pacat!

Actiunea finalizata astazi scoate in evidenta maniera in care operatorii economici inteleg sa trateze consumatorii. Si datorita actiunilor ANPC lucrurile pe litoralul romanesc s-au mai schimbat... nu foarte mult, dar oricum s-au mai schimbat (in bine desigur)....", a adaugat Paul Anghel.

Maris Kiselov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri