"Astazi (duminica, n.r.) a fost efectuat un control in statiunea Eforie Nord, ocazie cu care in bucataria unui operator economic am gasit ceea ce vedeti in filmarea atasata: produse din carne si preparate din carne fara elemente de identificare, in afara datei durabilitatii minimale (expirate) si depozitate necorespunzator, ciorba alterata si multe alte abateri care pot pune in pericol viata si sanatatea consumatorilor", a scris Paul Anghel, seful Directiei Generale Control si Supraveghere Piata si Armonizare Europeana din ANPC, pe pagina de Facebook, scrie News.ro.

Oficialul a mai aratat ca actiunile ANPC au schimbat in bine lucrurile pe litoral in privinta modului in care sunt tratati consumatorii, chiar daca nu foarte mult. "Pacat... mare pacat!

Actiunea finalizata astazi scoate in evidenta maniera in care operatorii economici inteleg sa trateze consumatorii. Si datorita actiunilor ANPC lucrurile pe litoralul romanesc s-au mai schimbat... nu foarte mult, dar oricum s-au mai schimbat (in bine desigur)....", a adaugat Paul Anghel.

Maris Kiselov / Shutterstock.com