Directia Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV) a anuntat ca vor avea loc verificari interne dupa ce presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost filmat de News.ro, cand si-a preschimbat permisul de conducere intrand pe usa din spate si ocolind astfel coada de circa o mie de persoane.

"Directia Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor s-a autosesizat in urma materialelor de presa aparute si se efectueaza verificari la nivelul directiei. La finalul acestor verificari vor fi anuntate rezultatele printr-un comunicat de presa. Sunt verificari interne”, a anuntat, luni, pentru News.ro, comisarul-sef Mihai Enache, purtatorul de cuvant al DRPCIV, conform News.ro.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost filmat, joi dimineata, de News.ro cand s-a dus la sediul DRPCIV sa-si reinnoiasca permisul de conducere si a ocolit coada de aproximativ o mie de persoane pe o usa din curtea interioara. Acolo a fost asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului. In tot acest timp, in care Tariceanu a completat documentele si a facut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea sa intre in cladire.

Solicitat de News.ro sa comenteze aceasta situatie, comisarul-sef Florin Radulescu, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SPCPCIV), a spus: "Nu discut cazul unor persoane fizice, nu pot sa va dau date cu caracter personal”.

Intrebat cum i s-a putut permite lui Calin Popescu Tariceanu sa aiba intreaga cladire la dispozitie pentru reinnoirea permisului de conducere, Radulescu a spus: "Habar nu am despre ce vorbiti. Nu stiu nici macar cu cine vorbesc, m-ati sunat pe numarul personal si nu cred ca v-am dat eu numarul. In cladire sunt mai multe institutii, nici nu stiu daca a venit la noi sau in alta parte”.

Si Institutia Prefectului a anuntat ca vor fi declansate verificari

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri