Sase acidente s-au produs, duminica dupa-amiaza, in mai putin de trei ore, pe soselele din judetul Prahova, trei dintre acestea producandu-se pe Drumul National 1. La Comarnic, in doar 20 de minute au avut loc doua acidente in care au fost implicate sase autovehicule, fara ca ocupantii acestora sa fie raniti.

Potrivit datelor furnizate de catre reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, unul dintre accidentele de pe DN 1 a avut loc in zona centurii de vest a municipiului Ploiesti, unde soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat intr-un stalp, doua persoane fiind ranite, informeaza News.ro.

Celelalte doua accidente de pe DN 1 s-au produs la Comarnic. Primul a avut loc la intrarea in oras, unde trei autoturisme s-au ciocnit, fara ca pasagerii sa fie raniti. 20 de minute mai tarziu, un alt accident, in care au fost implicate tot trei autovehicule, s-a produs la 200 de metri de locul in care s-a petrecut celalalt. Nici de data aceasta nu au fost victime.

Si pe DN 1 B Ploiesti – Buzau a avut loc un accident, dupa ce soferul unui BMW a intrat intr-un sens giratoriu in apropiere de Ploiesti fara a acorda prioritate unui alt autoturism se afl deja acolo, o femeie aflata in masina care circula regulamentar fiind ranita.

Si pe drumurile judetene din Prahova s-au produs doua acidente. Unul dintre acestea a avut loc la Paulesti, unde o soferita a fost ranita dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt autorurism.

In comuna Provita de Jos, un adolescent in varsta de 16 ani a fost de asemenea ranit dupa ce bicicleta pe care circula a fost acrosata de un autoturism.
Centrul Infotrafic a anuntat ca pe DN 1 se circula ingreunat, duminica dupa-amiaza, fiind coloane de masini pe Valea Prahovei, pe sensul de mers catre Bucuresti.

Sursa foto: Monkey Business Images / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri