Miliardarul britanic Richard Branson, patronul Virgin Group, a suferit un grav accident de bicicleta in aceasta saptamana si a spus ca este bucuros ca se afla inca in viata, deoarece, in timpul accidentului, a crezut ca va muri si ca viata i-a trecut ”prin fata ochilor”, informeaza cnn.com.

Antreprenorul a fost aruncat de pe bicicleta in timpul unei plimbari pe care o facea in apropiere de resedinta lui de vacanta pe care o detine pe Insulele Virgine Britanice. Richard Branson a spus ca, atunci cand cobora o panta, a pierdut controlul asupra bicicletei sale in timp ce trecea peste un limitator de viteza din cauciuc amplasat pe asfalt si a fost proiectat in aer, potrivit News.ro.

”Am crezut cu adevarat ca voi muri”, a relatat magnatul britanic pe blogul sau. ”Din fericire, umarul si obrazul meu au preluat cea mai mare parte a impactului, iar casca pe care o purtam mi-a salvat viata”, a adaugat el. Miliardarul britanic a suferit o fisura la nivelul unui os al fetei si mai multe intinderi de ligamente. Dupa accident, el a publicat pe retelele de socializare mai multe fotografii in care apare cu chipul insangerat si plin de echimoze.

Richard Branson este pasionat de aventuri. A traversat Oceanul Atlantic intr-un balon cu aer cald in 1987. A stabilit si un record, pentru cea mai rapida traversare a Canalului Manecii cu un vehicul-amfibie in 2004. Plimbarea cu bicicleta din Insulele Virgine Britanice facea parte din antrenamentul de o luna pe care magnatul il efectua in vederea unui eveniment de caritate ce va fi promovat de grupul Virgin.

Richard Branson a spus ca incearca sa vada partea buna a lucrurilor dupa acest accident: ”Atitudinea mea a fost intotdeauna astfel: Daca vei cadea in cap, poti sa-ti spui ca macar mergi inainte. Tot ce trebuie sa faci este sa urci inapoi pe sa si sa incerci din nou. Cel putin, eu am avut parte de ceea ce le-am predicat altora - desi intr-un sens putin cam prea ad literam!”.

Richard Branson a precizat, de asemenea, ca accidentul de bicicleta s-a produs in ziua in care se implineau cinci ani de la incendiul din august 2011 care i-a distrus resedinta de lux pe care o detinea pe Insula Necker din Marea Caraibilor.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri