Lotul national de informatica juniori a cucerit doua medalii de aur si doua medalii de argint la cea de-a zecea editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru Juniori care a avut loc in perioada 17 - 22 septembrie, la Skopje, in Macedonia.

Medaliile de aur au fost obtinute de Maria - Alexa Tudose, eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National „Ion Luca Caragiale” din Ploiesti si Alexandra Maria Udristoiu, eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova. Alexandra Maria Udristoiu a participat si la editia de anul trecut a competitiei si fost laureata cu bronz, informeaza Ministerul Educatiei, conform News.ro.

Medaliile de argint au revenit Cellei Florescu, eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti si lui Adrian Emanuel Dicu, elev in clasa a VIII-a la Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova. Lotul olimpic a fost insotit si coordonat de profesorii Eugen Nodea de la Colegiul National „Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu si Ionel-Vasile Pit-Rada de la Colegiul National „Traian” din Drobeta Turnu-Severin. Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori 2016 a reunit 36 de concurenti din noua tari.

Sursa foto: tomertu / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri