Logo-ul orasului Bucuresti pentru Campionatul European din 2020 a fost lansat la Arena Nationala, Podul Basarab fiind element de legatura intre gazdele competitiei.

La lansare au fost prezenti primarul Capitalei, Gabriela Firea, presedintele FRF, Razvan Burleanu, selectionerul Christoph Daum, Gabriela Szabo, George Cosac, Ionut Lupescu sau Davor Suker, membru in Comitetul Executiv al UEFA. In cadrul evenimentului a fost prezentat un film despre istoria de 60 de ani a Campionatului European, scrie News.ro.

Bucuresti se adauga celor 12 orase care vor gazdui turneul european. Campionatul European de Fotbal UEFA 2020 va marca aniversarea a 60 de ani de la prima editie si, cu ocazia acestei editii istorice a turneului, Arena Nationala din Bucuresti va gazdui in iunie 2020 trei partide din grupe si una din optimi.

Odata cu lansarea logo-ului orasului gazda Bucuresti, va fi expus sambata, intre orele 12.00 si 20.00, in fata Arenei Nationale, totemul Euro 2020 reprezentand o structura 3D al carei element central este Cupa Henri Delaunay stilizata si inconjurata de siluetele suporterilor de pretutindeni care celebreaza bucuria fotbalului. Elementul de legatura este reprezentat de poduri celebre care conecteaza orasele gazda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri