Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca va reorganiza liniile de autobuze 102 si 202 pentru imbunatatirea transportului calatorilor din partea de sud-est a orasului si ca traseul autobuzului 227 va fi prelungit pana la terminalul "Cartiei Confort Urban", schimbarile urmand sa intre in vigoare de luni, 24 octombrie.

"In urma monitorizarii fluxurilor de calatori, precum si a unor noi determinari in privinta necesitatii de deplasare a calatorilor pe traseele asigurate de liniile de autobuze 102 si 202, RATB a decis reorganizarea acestor linii. Noile valori ale fluxurilor de calatori au aratat necesitatea renuntarii la terminalul comun «CET Sud Vitan» si a reconfigurarii traseelor celor doua linii”, anunta reprezentantii RATB, conform News.ro.

Astfel, autobuzul 102 va functiona intre actualul capat de linie "Gara Progresul” si noul terminal "Basarabia”, pe Soseaua Giurgiului, Strada Luica, Strada Turnu Magurele, Strada Serg. Ion Iriceanu, Soseaua Vitan Barzesti, Calea Vitan, Bulevardul Energeticienilor, Strada Fizicienilor, Bulevardul Camil Ressu, Bulevardul Nicolae Grigorescu, Strada Constantin Brancusi, Strada Lucretiu Patrascanu, cu intoarcere pe Strada Lucretiu Patrascanu, Bulevardul Basarabia, Bulevardul Nicolae Grigorescu, apoi pe traseul de ducere.

Linia 202 va functiona de la terminalul "Cora Pantelimon” pe Soseaua Dudesti-Pantelimon, Soseaua Garii Catelu, Soseaua Pantelimon, Soseaua Vergului, Soseaua Morarilor, Bulevardul Basarabia, Bulevardul Nicolae Grigorescu, Strada Constantin Brancusi, Strada Lucretiu Patrascanu, cu intoarcere pe Soseaua Morarilor, Soseaua Vergului, Soseaua Pantelimon, terminalul "Cora Pantelimon”.

De asemenea, linia de autobuze 227 va fi prelungita pana la "Cartier Confort Urban”. Autobuzele vor circula intre "Depoul Alexandria” si intersectia Strada Pucheni/Strada Teodor Mazilu, apoi pe un traseu modificat pe Strada Pucheni, Soseaua Salaj, terminalul "Cartier Confort Urban”, cu intoarcere pe Soseaua Salaj, Strada Muntii Carpati, de unde reintra pe traseul actual.

Pe traseul prelungit, autobuzele vor opri in noile statii "Teodor Mazilu”, "Piata Pucheni” si "Confort Urban” pe Strada Pucheni, "Cartier Confort Urban” pe Soseaua Salaj, respectiv "Piata Pucheni” pe Strada Muntii Carpati. Potrivit reprezentantilor RATB, masura a fost luata ca urmare a numeroaselor solicitari ale locuitorilor din Cartierul Confort Urban

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri