Spitalul Monza din Bucuresti si Centrele de Excelenta ARES incheie un parteneriat prin care isi vor uni echipele de specialisti in cardiologie clinica, cardiologie interventionala si chirurgie cardiovasculara, rezultand unul dintre cele mai performante centre de diagnostic si tratament al bolilor cardiovasculare din Romania.

„Colaborarea dintre echipele multidisciplicare este conceptul care lipseste astazi din spitalele din Romania, motiv pentru care, de multe ori, pacientul are de suferit. De aceea, ne dorim ca aceasta consolidare a unor echipe medicale complexe, cu o vasta experienta in domeniu, sa reprezinte un nou pas, pe atat de firesc, cat si de important pentru ingrijirea pacientilor din Romania”, a declarat Luca Militello, directorul general al Spitalului Monza.

Acest parteneriat a necesitat investitii de peste 750.000 euro, reprezentand dotarea celei de-a doua sali de angiografie, marirea capacitatii ambulatoriului cu sase cabinete medicale si 10 birouri operationale, potrivit lui Iulian Plescan, director operational al Centrelor de Excelenta ARES, care estimeaza o crestere de 25% a afacerilor pentru anul viitor ca urmare a acestei miscari.

„In acest sens, preconizam un numar de 1.500 de proceduri endovasculare/an si 800 de operatii de chirurgie cardiovasculara/an“, a mai explicat Iulian Plescan.
Prin crearea acestui parteneriat, Spitalul Monza va avea o capacitate de 140 de paturi, 2 sali de angiografie si 8 sali de operatii. Spitalul este parte a grupului ,,Policlinico di Monza” ce insumeaza zece spitale din Italia, specializat in efectuarea de interventii chirurgicale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri