Judetele Prahova, Arges, Dambovita, Caras-Severin si Sibiu sunt, pana sambata dupa-amiaza, sub avertizare cod galben de vant, care in unele zone poate atinge la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora. Alte opt judete sunt sub avertizare cod galben de ceata, in aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

Potrivit avertizarii nowcasting cod galben, valabila pana la ora 12.00, in zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita vor fi intensificari ale vantului in zona montana inalta, care la rafala vor depasi 80-90 de kilometri pe ora, viscolind sau spulberand ninsoarea, scrie News.ro.

Si judetul Caras-Severin este sub avertizare cod galben de vant, pana la ora 14.00. In unele zone, vantul va depasi la rafala 55-60 de kilometri pe ora.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant si pentru zona de munte a judetului Sibiu, valabila tot pana la ora 14.00. In atentionare se arata ca vor fi intensificari ale vantului ce vor atinge la rafala 50-55 de kilometri pe ora si izolat 70-80 de kilometri pe ora.

Judetele Vrancea, Iasi, Bacau, Vaslui si Galati sunt pana la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ceata, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

O avertizare nowcasting cod galben de ceata a fost emisa si pentru judetele Braila, Ialomita si Calarasi.

Sursa foto: Robsonphoto / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri