Cel putin 11 persoane au fost ranite, in urma unui accident in care au fost implicate doua autobuze, produs vineri dimineata in Pitesti, judetul Arges, autoritatile activand planul rosu de interventie.

Accidentul s-a produs vineri dimineata, in orasul Pitesti, din judetul Arges, unde doua autobuze in care se aflau aproximativ 30 de persoane s-au ciocnit. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, Madalina Epure, din primele informatii, cel putin 11 persoane au fost ranite, una dintre acestea, un sofer, fiind incarcerata, conform News.ro.

Autoritatile au activat planul rosu de interventie, iar la fata locului au venit noua ambulante, o autospeciala cu apa si spuma, una de descarcerare, una de preluare victime multiple, precum si trei salvari ale Serviciului Judetean de Ambulanta, a precizat sursa citata. Din primele informatii, victimele nu ar fi suferit rani care sa le puna viata in pericol.

Un numar de 17 persoane au fost ranite, in urma unui accident in care au fost implicate doua autobuze, produs vineri dimineata in Pitesti, autoritatile activand planul rosu de interventie. Primele informatii arata ca in cele doua autobuze se aflau peste 80 de pasageri, angajati ai uzinei Dacia, care faceau naveta.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure, in urma accidentului au fost transportate la Spitalul Judetean din Pitesti 17 persoane.

"La prima evaluare, 12 raniti au fost preluati de ambulante SMURD, iar alti cinci au fost preluati de Serviciul Judetean de Ambulanta. Toate persoanele erau constiente", a spus reprezentantul ISU, precizand ca o singura persoana, care ramasese incarcerata, este in stare mai grava, restul neavand rani care sa le puna viata in pericol.

Madalina Epure a precizat ca au existat si raniti care au refuzat sa fie transportati la spital. O prima evaluare arata ca in cele doua autobuze se aflau peste 80 de pasageri, a mai spus purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges.

In urma accidentului, la fata locului au ajuns peste 12 de ambulante, o autospeciala cu apa si spuma, una de descarcerare si una de preluare victime multiple, iar toate victimele au fost transportate la Spitalul Judetean din Pitesti. La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arges, Madalin Zamfir, a spus ca prima ipoteza este ca accidentul s-ar fi produs din cauza nepastrarii distantei de siguranta intre cele doua autobuze.

”Accidentul a avut loc pe o strada care coboara. Autobuzul din spate l-ar fi lovit pe cel din fata, iar cel lovit a acrosat un Logan parcat. Este vorba despre autobuze care fac curse regulate”, a declarat, pentru News.ro, Madalin Zamfir. In urma accidentului, autoritatile au activat planul rosu de interventie. Informatiile initiale furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Arges aratau ca cel putin 11 persoane au fost ranite in urma accidentului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri