Meteorologii de la ANM au emis, duminica o informare meteorologica de racire brusca a vremii, precipitatii care vor fi sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, iar in unele zone vantul va avea intensificari si va bate cu 60 - 70 de kilometri pe ora, scrie News.ro.

Informarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) intra in vigoare duminica la ora 16.00 si este valabila pana marti, la ora 23.00. Meteorologii spun ca in acest interval vor fi perioade de timp in care se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse, mai ales la munte, 15 - 20 de litri pe metrul patrat.

Duminica seara va ploua, iar din noaptea de duminica spre luni precipitatiile se pot transforma in lapovita si ninsoare in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii. De asemenea si temperaturile vor scadea brusc, anunta meteorologii.

„In noaptea de luni spre marti (28/29 noiembrie) si pe parcursul zilei de marti (29 noiembrie), vremea se va raci in toata tara, va ninge si in regiunile sudice, unde pe arii restranse este posibil sa se depuna strat de zapada. Temporar vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi 50 - 60 km/h. Indeosebi in zonele de munte se va depune strat nou de zapada si vor fi rafale de peste 60 - 70 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii”, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Sursa foto: Brian A Jackson/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri