Transportatorul feroviar de pasageri CFR Calatori, controlat de stat, a anuntat marti ca va suplimenta cu vagoane trenurile de pe rutele cele mai solicitate, cu ocazia minivacantei de Ziua Nationala.

Compania de stat a anuntat ca trenurile de pe rutele cele mai solicitate vor fi suplimentate cu vagoane pentru evitarea aglomeratiei in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie. CFR Calatori vizeaza trenurile catre orasele Alba Iulia, Iasi, Timisoara, Sighetul Marmatiei, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Suceava si Cluj-Napoca, dar si spre destinatiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (Statiunea Straja) si Piatra Neamt, conform News.ro.

Agentiile CFR Calatori din marile centre comerciale vor fi deschise. ”Agentiile de voiaj din centrele comerciale Titan, Carrefour Colentina si Iulius Mall, precum si cele din incinta Oficiilor Postale vor fi deschise conform programului de lucru al hipermarketurilor si Postei Romane, iar restul agentiilor, in zilele cu afluenta scazuta din 30 noiembrie si 1-2 decembrie 2016 vor fi inchise”, se arata in comunicat.

Autoritatile au luat masuri speciale cu ocazia minivacantei din perioada 30 noiembrie-2 decembrie. Peste 23.000 de politisti, jandarmi si pompieri vor fi prezenti pe strazi si la cele peste 250 de evenimente organizate in 204 localitati in perioada minivacantei de Ziua Nationala, la care sunt asteptate sa participe aproximativ 255.000 de persoane, potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa foto: Shutterstock/artshock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri