Circulatia pe drumul national 1, intre Ploiesti si statiunile de pe Valea Prahovei, se desfasoara cu foarte mare dificultate, miercuri dupa-amiaza, pe sensul de urcare catre munte, unde s-au format blocaje in trafic, iar coloanele de masini se intind pe cel putin zece kilometri. Distanta de aproximativ 12 kilometri intre Campina si Nistoresti este parcursa intr-o ora si jumatate, masinile inaintand cu viteza de 5 km/ora.

O coloana de masini care se intinde pe mai multi kilometri s-a format, miercuri dupa-amiaza, pe DN 1, pe sensul de mers catre Brasov, in conditiile in care mii de turisti se indreapta catre statiunile montane, scrie news.ro.

Drumul se aglomereaza incepand din dreptul municipiului Campina, iar la trecerea de pe tronsonul cu doua benzi pe sens pe cel cu o singura banda pe sens circulatia este aproape blocata.

Conform soferilor aflati in trafic, distanta de 12 kilometri intre municipiul Campina si localitatea prahoveana Nistoresti este parcursa in aproximativ o ora si jumatate, masinile circuland bara la bara, cu viteza foarte redusa si opriri dese.

Oficiali din cadrul IPJ Prahova au declarat ca pe DN 1 sunt coloane in miscare, autovehiculele circula cu viteze de 20 - 30 de kilometri pe ora in zona Comarnic si in zona statiunii Busteni si s-au creat ambuteiaje in zonele unde se trece de pe doua benzi pe o banda pe sens.

Politistii le cer soferilor ”sa respecte indicatiile agentilor rutieri si sa manifeste disciplina in trafic”, precizeaza rerezentantii Politiei Prahova.

Inca dinaintea pranzului, Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunsa ca circulatia se desfasoara ingreunat, in coloana, pe DN1, pe sensul spre Valea Prahovei. Potrivit sursei citate, pe DN 1 se circula in coloana in dreptul localitatii Comarnic, pe sensul de mers spre Brasov, intre kilometrii 101 si 107, precum si in Busteni, intre kilometrii 129 si 131.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri