Cinci judete din sudul si sud estul tarii se afla, duminica dimineata, sub cod galben de ceata, in aceste zone vizibilitatea fiind izolat sub 50 de metri, iar local sub 200 de metri, anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). Potrivit Infotrafic, fenomenul se semnaleaza pe autostrazile A1 si A2, dar si pe alte drumuri din sud, scrie News.ro.

Avertizarile cod galben de ceata emise de catre ANM duminica dimineata pentru judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Ilfov si Giurgiu sunt in vigoare pana la ora 11.00.

Potrivit meteorologilor, in aceste zone ceata determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Centrul Infotrafic anunta ca, la ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe mai multe drumuri din tara.

Astfel, pe Autostrada A2, tronsonul Bucuresti - Lehliu, vizibilitatea scade sub 50 de metri, iar pe portiunea Lehliu - Drajna, variaza intre 100 si 200 de metri. Fenomenul mai este intalnit pe Autostrada A1 Pecica - Nadlac, pe DN 5 si DN 6 (judetul Giurgiu) si pe DN 21 Drajna - Slobozia - Braila (judetele Calarasi, Ialomita si Braila), vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

Sursa foto: Robsonphoto/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri