Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, le transmite romanilor un mesaj video pe Facebook in care spune ca anul 2016 a fost de o importanta deosebita inclusiv pentru parteneriatul strategic dintre Romania si Statele Unite, iar relatia dintre cele doua tari nu a fost niciodata mai puternica. Despre 2017, diplomatul afirma ca va fi un an cu oportunitati deosebite.

”Anul 2016 a fost de o importanta deosebita inclusiv pentru parteneriatul strategic dintre Romania si Statele Unite. Cred cu tarie ca relatia noastra bilaterala, cea dintre Romania si SUA nu a fost niciodata mai puternica”, spune Klemm in mesaj.

El mentioneaza ca anul 2016 le-a oferit lui si sotiei sale ocazia de a calatori mult prin Romania, de la Putna la Cetate, de la Constanta la Oradea.

”Am vizitat de asemenea parcurile nationale din Apuseni, Bucegi si Vanatorii in Neamt. In timpul acestor calatorii am fost incantati de frumusetea Romaniei si de caldura, ospitalitatea si generozitatea tuturor celor cu care ne-am intalnit, in toate locurile pe care le-am vizitat”, continua diplomatul.

Ambasadorul SUA mentioneaza ca incepe noul an, iar ”2017 va fi un an cu oportunitati deosebite pentru ca America va avea un nou guvern si Romania va avea un nou guvern”.

”Acest lucru pune practic o mare responsabilitate pe umerii mei si pe umerii echipei mele de la ambasada, pentru a face tot ce putem sa intarim in continuare Parteneriatul strategic SUA-Romnania”, subliniaza Klemm.

Hans Klemm mai spune ca anul viitor le va oferi lui si sotiei sale ocazia de a vizita si mai mult Romania: orase si sate pe care inca nu le-au vazut si de a invata de la romani despre cultura, traditiile si istoria noastre.

”Asadar, permiteti-mi sa va urez voua si familiilor voastre tot ce este mai bun in noul an si la multi ani!”, incheie ambasadorul.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri