Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua la turneul de la Sankt Petersburg, cu premii totale de 710.900 de dolari, direct in turul doi, faza in care ar putea sa o aiba ca adversara pe Morina Niculescu, numarul 32 mondial.

Simona Halep, principala favorita a turneului, o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Niculescu si croata Ana Konjuh, locul 36 WTA, potrivit News.ro.

La competitia din Rusia participa si Irina Begu, numarul 29 mondial, care va juca in primul tur cu o sportiva venita din calificari. Patricia Maria Tig, locul 107 WTA, evolueaza in calificari. Romanca, favorita 8, o intalneste in runda inaugurala a calificarilor pe Sabina Saripova (Uzbekistan), 147 WTA.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri