Tenismanul Rafael Nadal a declarat, astazi, dupa finala de la Australian Open, pierduta in fata lui Roger Federer, ca isi felicita adversarul, el mentionand ca este extraordinar felul in care joaca elvetianul desi a avut o perioada de sase luni de absenta din circuit.

"A fost un meci mare. Probabil Roger a meritat victoria putin mai mult decat mine", a spus Nadal zambind. "Felicitari lui Roger si intregii sale echipe. Este extraordinar felul in care joaca dupa o perioada atat de lunga de absenta. Ai muncit mult ca sa reusesti asta, felicitari. Sunt foarte bucuros pentru tine", a adaugat Rafael Nadal, potrivit News.ro.

Rafael Nadal a mentionat ca va continua sa munceasca pentru a avea un sezon bun. "Ma voi lupta in continuare ca sa am un sezon foarte bun si sa revin aici ca sa castig trofeul", a mai spus spaniolul.

Roger Federer, locul 17 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, al 18-lea trofeu de Grand Slam din cariera sa, invingandu-l in finala de la Melbourne, duminica, scor 6-4, 3-6, 6-1, 3-6, 6-3, pe spaniolul Rafael Nadal. Federer a castigat meciul in trei ore si 37 de minute.

Sursa foto: CP DC Press / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri