Teatrul National si Teatrul Tandarica au vandut cele mai multe bilete in 2016, respectiv 160.000 si 80.000, urmate de Teatru de Comedie si Teatrul Nottara.

Teatrul National ”I.L. Caragiale” din Bucuresti a vandut, in 2016, un numar de 160.000 de bilete, la care se adauga alte cateva zeci de mii de invitatii la spectacolele sale. Intre premierele anului 2016 la TNB se numara ”Recviem”, de Alexandru Dabija, dupa Matei Visniec, ”O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii”, dupa un roman de Mark Haddon, in regia lui Bobi Pricop, ”Medeea, mama mea”, de Ivan Dobcev, si ”Regele Lear”, de William Shakespeare, regizat de David Doiashvili, cu Mihai Constantin in rolul principal, potrivit News.ro.

Pe locul al doilea, potrivit cifrelor primite de News.ro, se afla Teatrul Tandarica - Teatrul de animatie Bucuresti. Spectacolele de aici au adus, anul trecut, 80.000 de platitori de bilete, cu 30.000 mai putini decat in 2015, cand, potrivit declaratiilor directorului institutiei, Teatrul Tandarica a avut 110.115 de spectatori platitori de bilete.

Teatrul de Comedie a transmis ca a vandut 48.000 de bilete in 2016, an in care a inregistrat sapte premiere, intre care s-au numarat spectacolele ”Micul print”, regizat de Alexandru Dabija, ”Nina sau despre fragilitatea pescarusilor impaiati”, dupa Matei Visniec, de Alexandru Maftei, si spectacolul muzical ”Imblanzirea scorpiei”, dupa Shakespeare, de Gelu Colceag.

Teatrul Nottara, a carui trupa a jucat in diverse spatii, sediul fiind inchis mai bine de zece luni, timp in care a fost clarificata starea imobilului, a vandut 40.000 de tichete. Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului trecut care au avut loc aici a fost Festivalului International de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, care a avut loc in luna octombrie, la revenirea in sediu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri