Doua petitii online au fost initiate pentru abrogarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului pentru modificarea codurilor penale, pana vineri dupa-amiaza acestea fiind semnate de peste 40.400 de persoane.

Petitia "Cerem abrogarea OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal" a fost initiata, joi, pe site-ul www.petitii.com, iar pana acum au fost stranse peste 26.400 de semnaturi, conform News.ro.

"Miercuri, 1 februarie 2017, presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis Prim-ministrului Romaniei, domnul Sorin Mihai Grindeanu, scrisoarea de mai jos, in care solicita abrogarea Ordonantei de urgenta nr. 13/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal si a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala. Subsemnatii, semnatari ai acestei petitii, sustinem acest demers al presedintelui Romaniei si, la randul nostru, solicitam Guvernului Romaniei abrogarea OUG nr. 13/2017", spun initiatorii petitiei, care ataseaza si textul scrisorii transmise premierului de catre presedinte.

O petitie similara a fost initiata si pe un alt site. "Cerem Guvernului sa nu faca pasi inapoi in lupta impotriva coruptiei, atat de importanta in Romania, si sa revoce ordonanta de urgenta care tocmai a decriminalizat anumite acte de coruptie si a scazut pedepsele pentru abuzul de putere", spun initiatorii acestei petitii, care pana acum a strans peste 14.000 de semnaturi.

Sursa foto: Maigi | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri