Specialistii din cadrul Garzii Nationale de Mediu si ai Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului vor face, marti, masuratori pentru stabilirea nivelului de radiatii din zona Pietei Victoriei, anunta Ministerul Mediului.

Astfel, echipele mixte formate din specialistii Garzii Nationale de Mediu si ai Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului vor merge, in cursul zilei de marti, cu un laborator mobil pentru a face masuratori la fata locului, conform News.ro.

Masurile vin dupa ce Gazeta Sporturilor a prezentat, marti, un raport din 2016 tinut secret conform caruia la Muzeul National de Geologie, situat in apropierea Pietei Victoriei, sunt radiatii de 20 si chiar de 100 de ori mai mari decat in zona interzisa de la Cernobil, jurnalistii precizand ca angajatii muzeului au probleme grave de sanatate din aceasta cauza.

Sursa foto: Shutterstock/Pazargic Liviu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri