Omul de afaceri Vasile Turcu, fost actionat la FC Dinamo, a fost dus in stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii incerarca sa il resusciteze, surse din Politie declarand ca acesta ar fi incercat sa se sinucida.

Sursele judiciare au precizat ca Vasile Turcu a fost gasit de o persoana din familia sa, dupa ce a incercat sa se spanzure. Vasile Turcu a fost dus la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii incaearca sa il resusciteze.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat pentru News.ro ca Vasile Turcu este in Sectia de Terapie Intensiva, in stop cardio-respirator, resuscitat. Politia Capitalei a deschis in acest caz un dosar.

"In urma cu aproximativ o ora, Politia a fost sesizata cu privire la un barbat care ar fi avut o tentativa de suicid. Acesta a fost preluat de catre un echipaj de salvare si transportat la spital. In acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, Serviciul Omoruri efectueaza cercetari in vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs evenimentul”, a precizat Politia Capitalei.

Omul de afaceri Vasile Turcu, in varsta de 62 de ani, si-a vandut, in martie 2011, catre Nicolae Badea toate actiunile detinute la clubul de fotbal Dinamo, retragandu-se astfel oficial din actionariatul echipei din Stefan cel Mare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri