Omul de afaceri Vasile Turcu, internat in stare critica la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala dupa ce a incercat sa se sinucida, a murit in noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, omul de afaceri a decedat in jurul orei 02.00, conform News.ro.

In 1 martie, omul de afaceri Vasile Turcu a ajuns in stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat.

Surse judiciare precizau ca Vasile Turcu a fost gasit de catre o persoana din familia sa, dupa ce a incercat sa se spanzure.

Politia a deschis dosar penal in acest caz, iar saptamana trecuta au fost audiati sotia, menajera si soferul lui Vasile Turcu. Surse judiciare declarau pentru News.ro ca Vasile Turcu a lasat si un bilet de adio, in care ar fi scris ca problemele financiare pe care le are sunt insuportabile.

In varsta de 62 de ani, Vasile Turcu era patronul grupului Romconstruct, care a obtinut mai multe contracte cu statul, printre care cele pentru renovarea cladirii Operei Nationale din Bucuresti, a Muzeului National de Istorie a Romanilor si a Arcului de Triumf.

In noiembrie 2008, Turcu a fost audiat de DNA in legatura cu renovarea Operei Nationale.

Vasile Turcu a fost actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti intre 2004 si 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist vanzandu-i actiunile lui Nicolae Badea.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri