CFR Calatori a anuntat ca va suplimenta cu peste 8.000 de locuri, in minivacanta de Paste, trenurile catre cele mai solicitate destinatii si recomanda achizitionarea din timp a biletelor. Aproape toate agentiile de voiaj CFR Calatori vor fi inchise in perioada 15-17 aprilie.

CFR Calatori va suplimenta trenurile catre si dinspre destinatii precum Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Satu Mare sau Timisoara, potrivit News.ro.

Pentru a evita aglomerarile, compania recomanda tuturor pasagerilor planificarea din timp a calatoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achizitionate din timp de pe site-ul companiei, de la automatele XsellKiosk din gari, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizati (agentii de turism) si prin telefon.

CFR Calatori recomanda studentilor sa acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie Bucuresti si casele de bilete dedicate si marcate in spatiile din holurile marilor gari.

In perioada 15-17 aprilie, toate agentiile de voiaj CFR Calatori vor fi inchise, cu exceptia agentiilor din centrele comerciale Carrefour Colentina si Titan din Bucuresti si Iulius Mall din Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri