Echipa de polo Steaua Bucuresti a castigat, duminica, in deplasare, cel de-al 14-lea titlu national din palmares, dupa ce a invins formatia CSM Digi Oradea, cu scorul de 6-5, in cea de-a patra partida din cinci programate in finala Superligii Nationale, scorul general fiind de 3-1.

Scorul pe reprize al partidei de duminica a fost 3-4, 0-2, 1-0, 1-0, potrivit News.ro.

In primele doua meciuri ale finalei, Steaua a castigat pe teren propriu cu 9-3 (2-0, 3-2, 3-0, 1-1) si 10-7 (5-4, 4-0, 0-1, 1-2), iar sambata, la Oradea, CSM s-a impus cu 9-5 (3-2, 2-0, 2-1, 2-2), astfel ca scorul general este de 3-1 in favoarea echipei din Capitala, care a castigat titlul national.

In 2016 a avut loc aceeasi finala, titlul fiind cucerit tot de Steaua Bucuresti, care are acum 14 astfel de trofee in palmares, in timp ce formatia CSM Digi Oradea are noua.

Primul trofeu castigat de Steaua Bucuresti in acest sezon este Cupa Romaniei, in finala duelandu-se tot cu CSM Digi Oradea.

In finala Superligii Nationale pentru medaliile de bronz joaca Dinamo Bucuresti si Sportul Studentesc Corona, scor 2-1 la general (9-8, 10-12, 12-6), duminica fiind programat meciul 4.

Sursa foto: BrunoRosa/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri