Un sofer din Braila a fost prins de politistii constanteni in timp ce conducea cu 200 de kilometri pe ora pe drumul dintre Constanta si Harsova. Barbatul a ramas fara permis auto pentru 90 de zile si a fost amendat cu 1.305 de lei.

Politistii din cadrul Serviciului Rutier Constanta au prins, luni, un sofer care gonea cu 200 de km/h pe DN 2A Constanta-Harsova, in zone unde limita de viteza este de 100 km/h, potrivit News.ro.

Soferul are 30 de ani si este din localitatea Zavoaia, judetul Braila. Barbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile si a fost amendat cu 1.305 de lei.

In cadrul actiunii de luni, politistii constanteni au constatat 19 incalcari grave ale normelor rutiere privind viteza de deplasare a vehiculelor, cea mai mica viteza sanctionata fiind 141 kilometri pe ora. Valoarea sanctiunilor contraventionale a fost de 23.490 lei, fiind aplicate si 42 de puncte de penalizare. De asemenea, au fost retinute 12 permise de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri