Una dintre terasele aflate pe plaja Modern din Constanta si inchise temporar de Protectia Consumatorilor dupa ce au fost descoperite nereguli grave a fost redeschisa vineri, fara acordul autoritatilor, iar directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor spune ca nu i-a fost permisul accesul in perimetrul Festivalului Neversea, acolo unde se afla terasa, de catre firma de paza care se ocupa de accesul la festival, el reusind sa intre in cele din urma cu ajutorul jandarmilor.

Comisarii de la Protectia Consumatorilor au facut miercuri un control in zona de desfasurare a Festivalului Neversea, descoperind probleme grave la doua terase de pe plaja Modern si la o alta din zona veche a orasului, scrie News.ro.

Comisarii au dat mai multe amenzi si au suspendat activitatea celor trei unitati de alimentatie publica, iar potrivit acestora cele doua terase nu aveau autorizatie de construire si nici de functionare din partea Primariei Constanta si reprezentau un real pericol pentru cei care vor veni la Festivalul Neversea.

“Zona de preparare a ciorbelor era intre hazna - exact locul prin care se administreaza tevile si pompele care regleaza fluxul din hazna - si vestiar. Acolo se afla blocul alimentar de ciorbe. Prin curte, printr-o incinta insalubra, traversam catre o camera de frig in care am gasit o stiva de 160 de kilograme de pasta de mici pentru care comerciantul ne pune la dispozitie un carnetel de bonuri cu data de expirare 6 iulie si un alt carnetel de bonuri cu data de expirare de 8 iulie si imi spune ca nu mai stie exact care de unde sunt, dar ca furnizorul asa ii da la fiecare lot de carne, cate un carnetel si dansul isi eticheteaza produsele asa cum crede de cuviinta”, spunea seful CJPC despre terasa redeschisa vineri seara.

Peste 47.000 de oameni au luat parte la Festivalul Neversea vineri, in prima zi a evenimentului, potrivit organizatorilor, care in cele trei zile de festival asteapta 150.000 de persoane.

Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri