Bugetarii vor avea o minivacanta de patru zile, in perioada 12 - 15 august, dupa ce Executivul a apobat, joi in sedinta, declararea zilei de 14 august 2017 ca zi libera, aceasta urmand sa fie recuperata, in regim de program normal, in data de 19 august sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana la data de 25 august 2017.

Executivul a stabilit joi, printr-o hotarare, ca ziua de luni, 14 august 2017, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, facand legatura intre zilele de week-end si ziua de 15 august, declarata nelucratoare, scrie News.ro.

Ziua libera va fi recuperata, in regim de program normal, in data de 19 august 2017 sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana la data de 25 august 2017.

Facilitatea nu se acorda locurilor de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului activitatii.

De asemenea, pentru functionarea justitiei ca serviciu public, dispozitiile hotararii de guvern nu se aplica magistratilor si altor categorii din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in data de 14 august 2017 si nici participantilor in aceste procese.

Operatiunile de incasari prin virament in relatia cu institutiile de credit, aferente datei de 14 august 2017, se inregistreaza in contabilitatea unitatilor teritoriale ale trezoreriei statului cu data de 14 august 2017.

In luna mai, Executivul a decis sa declare ziua de 2 iunie ca zi libera, astfel ca bugetarii au beneficiat de o minivacanta de cinci zile si intre 1 si 5 iunie.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri