Etapa finala a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de acces in statiile de metrou incepe sambata, cu statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, anunta Metrorex.

Aceasta ultima etapa este programata sa se incheie in 19 septembrie si va viza sase statii cu o singura cale de acces, potrivit News.ro.

La Tineretului si la Aparatorii Patriei lucrarile ar urma sa se incheie in 5 septembrie.

Apoi, in perioada 9 septembrie - 12 septembrie, vor fi facute modernizari ale instalatiilor de acces la statiile Dimitrie Leonida si Costin Georgian, ultimele programate fiind Pantelimon si Basarab 1 unde lucrarile se vor desfasura in perioada 16 septembrie - 19 septembrie.

"Perioada maxima estimata pentru inchiderea statiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care doua lucratoare. Pe parcursul lucrarilor, personalul Metrorex va asigura asistenta necesara calatorilor", anunta regia

Pana la inceperea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de statii.

Metrorex precizeaza ca a solicitat RATB sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata, pentru perioadele in care se vor desfasura lucrarile.

Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri