Una dintre promisiunile Gabrielei Firea in campania pentru Primaria Bucurestiului a fost acordarea de reduceri in ceea ce priveste costurile chiriilor pentru studentii din Universitatile de stat, care nu au reusit sa obtina un loc in camin – dupa modelul irlandez. Am intrebat-o pe Firea cand va deveni promisiunea realitate.

“Proiectul Parteneriat intre Generatii, aprobat prin hotararea nr. 344/15.11.2016 se afla in stadiul elaborarii metodologiei la Centrul de Tineret al Municipiului Bucuresti si se preconizeaza sa devina operational la inceperea anului universitar. Municipalitatea urmareste astfel demararea unui program pentru sprijinirea studentilor, a persoanelor varstnice singure si a copiilor ce provin din familii defavorizate din Capitala.

Studentii care vor fi inclusi in proiect vor beneficia de o bursa in valoare de 500 lei pe luna”, promite Primaria Bucuresti.

Consideri ca va deveni realitate aceasta promisiune, in decursul lunii urmatoare? Te incurajam sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri