Secretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, duminica, o subunitate de pompieri care va asigura misiuni de interventie in situatii de urgenta in partea de sud a judetului Botosani. Unitatea de la Flamanzi va deservi mai multe comune si 33 de sate apartinatoare, cu un total de peste 30.000 de oameni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (IGSU), incepand de duminica, cetatenii orasului Flamanzi, judetul Botosani, vor beneficia de un nou punct de lucru, deservit cu tehnica performanta si personal specializat care sa asigure raspuns promt si eficient, la solicitarile celor aflati in nevoie, scrie News.ro.

Noua subunitate de pompieri va asigura misiuni de interventie in situatii de urgenta in partea de sud a judetului Botosani. Structura operativa va deservi si comunele Copalau, Frumusica, Lunca, Prajeni, Sulita si Plugari, impreuna cu cele 33 de sate apartinatoare, care insumeaza o populatie de peste 30.000 de persoane.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta secretarului de stat, sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, colonel Daniel Dragne, si a generalului maior Mihail Harabagiu, seful Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale din Republica Moldova, alaturi de reprezentanti ai administratiei publice locale botosanene.

Sursa foto: Adrea | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri