Intrebari simple sau complexe, despre business sau despre relatii interumane, pe care vi le-ati pus sau nu vreodata toate isi gasesc raspunsul pe HowStuffWorks.com. Site-ul pe care vi-l voi prezenta astazi poate fi considerat principala resursa care trebuie avuta in vedere in momentul in care vrem sa intelegem functionarea unui mecanism, aparitia unui fenomen, realizarea unui obiect sau, de ce nu, a unei activitati casnice.
Pe HowStuffWorks sunt prezentate peste 400 de articole / tutoriale in care explica intr-un limbaj inteligibil cum functioneaza cam orice. Acestea sunt grupate in cateva categorii principale, printre care se numara si: auto, electronice, computere, stiinta, sanatate, financiar si turism.

Va voi lasa placerea de a descoperi singuri extraordinarele ghiduri si explicatii prezentate pe HowStuffWorks, nu inainte de a va recomanda urmatoarele articole care mi s-au parut cu adevarat interesante (in engleza, in original):

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Special »



Setari Cookie-uri