Cu doua saptamani in urma va recomandam HBS Working Knowledge - o revista electronica exceptionala editata de Harvard Business School.
A venit randul sa va prezint astazi Knowledge@Wharton - newsletterul electronic publicat de Wharton Business School / University of Pennsylvania.

Sponsorizat de companii foarte importante printre care se numara si General Electric, Accenture, BCG si Booz Allen Hamilton, Knowledge@Wharton este un bi-saptamanal care prezinta ultimele informatii, studii si statistici preluate dintr-o varietate de surse.

Continutul Knowledge@Wharton este divizat in 14 arii de interes, acoperind subiecte de la Leadership, Finance and Investment, Strategic Management, Human Resources la Business Ethics.

Informatia este sistematizata pe mai multe nivele - fiind prezentate atat articole de interes general cat si lucrari academice si linkuri interesante legate de subiectele dezbatute.

Ca exemplu, parcurgand cateva articole din sectiunea Managing Technology, am intalnit acest articol senzational despre bloguri, care m-a trimis la acesta poveste care anunta faptul ca si Yahoo! se implica in acest domeniu. Ca pasionat al fenomenului de blogging, evident ca am considerat resursele oferite de Knowledge@Wharton ca fiind foarte, foarte utile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Special »



Setari Cookie-uri