Cum ? Nu stiti raspunsul la intrebarea asta ? Dar e banal - orice consultant din Manhattan v-ar putea spune raspunsul aproximativ in 3 minute. E si normal, avand in vedere ca este vorba de doar un simplu studiu de caz, a carui solutie o gasiti aici.
Studiile de caz reprezinta probabil instrumentul cel mai des utilizat in procesul de recrutare in cazul companiilor de consultanta in management. Am pus deci mana pe topul celor mai puternice companii din domeniu, elaborat de Vault.com si am cautat cateva exemple in acest sens.

In primul rand, v-as recomanda un prim studiu de caz pus la dispozitie de liderul mondial in consultanta in management, McKinsey & Company.

O alta sugestie este rezolvarea acestui studiu interactiv de caz, pe care il gasiti online pe site-ul Boston Consulting Group - #2 mondial.

Bain & Co. va pune la dispozitie chiar 3 studii de caz, precum si un excelent material, sugestiv intitulat "Ace the Case".

La fel, si Mercer MC ofera celor care isi doresc o cariera in cadrul companiei cateva materiale foarte interesante, incluzand si studii de caz.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Special »



Setari Cookie-uri