“Antreprenorii nu se nasc, ci se formeaza si se educa in timp”, acest lucru il spun multi intreprinzatori si oameni de afaceri care au initiat cel putin un proiect pe cont propriu. Milioane de tineri sunt implicati de astazi pana pe 21 noiembrie in Saptamana Mondiala a Antreprenoriatului.

Impact Report

Wall-Street.ro sustine aceasta initiativa globala prin articole, interviuri, emisiuni radio si o conferinta despre inovatie.

Global Entrepreneurship Week (GEW) este cea mai mare campanie globala de promovare a antreprenoriatului si inovarii (vezi cifrele evenimentului in infograficul din dreapta). Pentru o saptamana, milioane de tineri din intreaga lume se vor alatura campaniei pentru a genera idei si a reinventa modul in care facem lucrurile. Tari de pe sase continente se reunesc pentru a celebra Global Entrepreneurship Week, o initiativa care inspira tinerii sa transforme inovatia, imaginatia si creativitatea in instrumentele lor cele mai puternice.

Pe parcursul unei saptamani, GEW inspira oamenii de pretutindeni prin evenimente locale, nationale si globale pentru a-i ajuta sa-si descopere potentialul de antreprenori si inovatori.

Initiativa a aparut in anul 2008 si a venit din partea fostului prim-ministru Gordon Brown si a lui Carl Schramm, presedintele Fundatiei Ewing Marion Kauffman, potrivit antreprenor-incepator.ro. De atunci, s-a extins in 115 tari cu aproximativ 24.000 de parteneri organizand peste 37.000 de evenimente pentru 7 milioane de oameni.

wall-street.ro sustine Global Entrepreneurship Week


• in fiecare luni ai ocazia sa citesti suplimentul saptamanal Start-Up;

• astazi vei citi un interviu cu tanarul antreprenor care detine franciza Hugo Boss in Romania;

• o antreprenoare a adus in Romania un test medical care iti descopera alergiile la alimente; citeste astazi povestea tinerei antreprenoare;

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx in fiecare miercuri, de la 12 la 13, este cel mai nou produs editorial Wall-Street.ro; invitatul din aceasta saptamana este Radu Georgescu, fondatorul Gecad. Tema emisiunii –„ Noul antreprenoriat”. Urmareste in direct emisiunea pe Wall-Street.ro! Pune-i intrebari lui Radu Georgescu si castigi o carte de business.

wall-street.ro publica joi un interviu exclusiv cu un tanar care a intrat in antreprenoriat la varsta de 14 ani;

• tot aici veti citi un interviu despre antreprenoriat cu Caroline Jenner, CEO JA-YE Europe;

• am inceput promovarea conferintei Inovatia in IT: Solutii pentru IMM-uri - evenimentul de business care pune fata in fata reprezentanti ai companiilor mari de IT si consultanta cu un public activ format din reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii din toate domeniile de activitate reprezentative;


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri