Antreprenorii din tehnologie pot participa la BizSpark Camp IV, eveniment care are loc luni 18 iunie si care este organizat startups.ro si Microsoft BizSpark.
Printre temele abordate in cadrul celei de-a patra editii a BizSpark Camp se numara dezvoltarea unui start-up din tehnologie pana cand ajunge la pragul primului milion de euro, provocarile din proiectele de cloud sau oportunitatile Windows 8 pe piata locala.

Evenimentul este dedicat in special start-upurilor care fac parte din programul Microsoft BizSpark, insa participarea este deschisa si pentru alti dezvoltatori software si antreprenori interesati de subiectele abordate.

Participarea la eveniment este gratuita, dar numarul de locuri este limitat si accesul se face doar pe baza de inscriere la redactia@startups.ro si de confirmare primita din partea noastra.

Printre participanti se numara Zoli Herczeg - ISV business development manager Microsoft Romania, Teodor Blidarus- managing partner Softelligence, Ciprian Jichici- general manager Genisoft, Microsoft Regional Director si Petru Jucovschi - developer evangelist la Microsoft Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri