Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi un avocat ce a lansat propriul proiect antreprenorial.



Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Start-Up Wall-Street, 27 iulie, la ora 12:00: invitat va fi Madalin Niculeasa, avocat in cadrul Niculeasa Litigators Tax Regulatory.

Avocatul Madalin Niculeasa, care a parasit societatea Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), a intrat in antreprenoriat prin lansarea unui butic de avocatura specializat in taxe si aspecte de regulatory, sub numele Niculeasa Tax & regulatory.

Initiativa apartine unui grup de avocati condus de Madalin Niculeasa, care a ales sa isi concretizeze spiritul antreprenorial, dupa mai bine de 10 ani de experienta in societati de avocatura mari. Investitia planificata pentru urmatorii doi ani se ridica la aproximativ 300.000 de euro.
Serviciile oferite vor fi din segmentul consultantei juridice in legatura cu aspecte ce tin de taxe si fiscalitate si probleme de regulatory, incluzand si reprezentarea in cadrul litigiilor.

Ce inseamna sa fii antreprenor in Romania anului 2012? Cum este sa renunti la o functie executiva in cadrul unei case de avocatura de top pentru a lansa un business propriu? De ce anume trebuie sa tina cont un tanar atunci cand trece pe cont propriu? Poate deveni Romania mai antreprenoriala?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Madalin Niculeasa va raspunde in direct astazi. Scrie aici intrebarile si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte si un DVD video video "Managementul timpului" si o carte o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Despre DVD-ul "Managementul timpului": Este important sa invatam ca nu trebuie sa cautam mai mult timp, ci sa-l folosim mai bine. Acest material educational ne invata cum sa alegem din multitudinea de presiuni cu care ne intalnim in fiecare zi. Va propunem exemple concrete din realitatea cu care ne confruntam, cu personaje pe care le intalnim in jurul nostru, cu solicitari si presiuni reale si cu consecinte pe care a trebuit sa ni le asumam fiecare”. Premiul este oferit de libraria BookLand si Smartbox Family.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri