Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi Alexandru Lapusan, un antreprenor in varsta de 33 de ani care si-a lansat propriul business in 2003.


Start-Up Wall-Street, astazi, 8 august, la ora 12:00: invitat va fi Alexandru Lapusan, CEO Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in domeniul aplicatiilor online. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Zitec, companie care mizeaza anul acesta pe o crestere cu cel putin 25% a cifrei de afaceri, la 1,4 milioane de euro, a investit recent intr-un nou startup american, HuddleHero.com, cu sediul in San Francisco, California. Compania romaneasca detine o cota minoritara din startup-ul care doreste sa devina platforma de referinta dedicata amatorilor de sporturi de echipa.

Alte proiecte pe care Zitec mizeaza sunt HotelPeeps.com si Zidox. HotelPeeps, care cuprinde o aplicatie Facebook si o solutie online de rezervari hoteliere a absorbit in 2011 o investitie de 60.000 de euro


Decizia de a infiinta Zitec a fost una de moment, recunoaste antreprenorul, care nu studiase piata pe care urma sa intre in clipa lansarii start-up-ului sau si nici nu identificase potentiali clienti sau nu ii preluase pe cei ai firmei United Management Technologies, la care lucrase anterior ca software engineer. Pentru sine, cel mai bun curs pregatitor pentru antreprenoriat a fost chiar antreprenoriatul in sine.

Care este modelul de business al Zitec? Care sunt particularitatile acestui business? Cum vede antreprenoriatul Alexandru Lapusan? Care sunt calitatile necesare unui bun antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Alexandru Lapusan va raspunde in cadrul emisiunii de astazi.

Scrie aici intrebarile tale pentru Alexandru Lapusan si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un DVD video "Managementul timpului" si o carte "Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin", publicata la editura Meteor Press.

Despre DVD-ul "Managementul timpului": Este important sa invatam ca nu trebuie sa cautam mai mult timp, ci sa-l folosim mai bine. Acest material educational ne invata cum sa alegem din multitudinea de presiuni cu care ne intalnim in fiecare zi. Va propunem exemple concrete din realitatea cu care ne confruntam, cu personaje pe care le intalnim in jurul nostru, cu solicitari si presiuni reale si cu consecinte pe care a trebuit sa ni le asumam fiecare. Premiul este oferit de libraria BookLand si Smartbox Family.
Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri