Orice antreprenor vrea sa aiba succes. Este absolut normal. Dar daca gandesti mai profund, vei sesiza ca definitiile succesului difera de la om la om, de la personalitate la personalitate. Cauti bani, faima, recunoastere sau putere? Sau poate definesti succesul ca ceva deloc material, acea privire multumita pe chipul oamenilor dragi?
Entrepreneur.com a realizat un sondaj pe Facebook, intreband fanii cotidianului cum definesc ei succesul. Majoritatea respondentilor a spus ca respectul este cel mai important, depasind banii sau puterea.

Din cei 600 de respondenti, aproape 52% au spus ca ideea de succes este “a fi respectat in business”. Alti 22% spun ca “a fi puternic in business” inseamna succes. Circa 12% au spus ca succesul il atingi atunci cand devi milionar si tot 12% au spus ca este important sa iti faci familia mandra.

Desigur, exista mai multe definitii ale succesului. Unii pot considera probabil ca a avea succes inseamna a fi fericit, a ajuta pe altii sa cladeasca ceva util societatii/omenirii. Altii au spus ca succesul egal libertate.

TU cum ai defini succesul in antreprenoriat? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi si sa completezi chestionarul.

1. Cand poti spune ca ai atins succesul in antreprenoriat?




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri