Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitati vor fi antreprenorii Andrei Cretu si Iulian Circiumaru, fondatorii Benefit Seven, un business care ofera companiilor carduri prin care angajatii au acces la o retea de 40 de sali de sport din Bucuresti.

Start-Up Wall-Street, o emisiune pe care o puteti urmari astazi, 27 septembrie, la ora 12:00.

Andrei Cretu (31 de ani) si Iulian Circiumaru (29 de ani) au lansat in toamna anului trecut Benefit Seven, un business care ofera companiilor carduri prin care angajatii au acces la o retea de 40 de sali de sport din Bucuresti. Accesul este oricand si la orice fel de activitate pe care o ofera salile. Si in doar cateva luni au atras deja clienti printre care BRD, Vodafone, Adobe sau IKEA.

Ideea le-a venit dupa mai multi ani ca angajati in diferite companii de consultanta de business. Si-au dat seama ca programul lor, dar si a celor cu care colaborau, nu le permitea sa ajunga foarte des la sala de sport.

Care este modelul de business al Benefit Seven? Care sunt particularitatile acestui business? Cum vad antreprenoriatul Andrei Cretu si Iulian Circiumaru? Care sunt calitatile necesare unui bun antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala? Care sunt cele mai bune surse de finantare pentru antreprenori?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Andrei Cretu si Iulian Circiumaru vor raspunde in cadrul emisiunii de astazi. Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.

Antreprenoriat. Lansarea si administrarea unei afaceri este un manual conceput pentru cursurile universitare de antreprenoriat. Cursurile se bazeaza pe programele educationale concepute de Steve Mariotti.


Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.
Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri